Om Nesodden Turlag

Formålet for de Nesodden Turlag er den samme som for DNT Oslo og Omegn. Foreningens visjon er "Naturopplevelser for livet" og en sentral målsetning er å få flest mulig folk ut på tur. Turlagets formål er å skape miljøer for enkelt friluftsliv der barn, ungdom og voksne trives.   

Nesodden Turlag ble startet i februar 2016. Laget har ca. 1200 medlemmer (medlemmer i DNT-Oslo med bostedsadresse på Nesodden) Hovedoppgavene for turlaget er å tilrettelegge for turaktiviter i Nesoddmarka ved å rydde og merke stier. I den forbindelse vil det bli inngått en avtale med grunneierlaget i kommunen slik at turlagets arbeid kan gjennomføres i forståelse med de aktuelle grunneiere. Turlaget har som sitt andre hovedarbeidsområde å arrangere fellesturer. I løpet av 2016 har laget arrangert 3 fellesturer og dette tilbudet vil bli utvidet kraftig i året som kommer.  

Alle medlemmer i DNT Oslo og Omegn er automatisk medlem i turlaget, dersom de bor i Nesodden kommune og ikke reserverer seg mot lokalt medlemskap. Andre bosatt utenfor Nesodden kommune kan bli medlem i Turlaget om de ønsker og gir beskjed.

Lurer du på noe, eller vil engasjere deg i turlaget ? Ikke nøl med å kontakte oss!

Her finner du Nesodden Turlags vedtekter.

Styret

Navn Rolle E-post
Marianne Kolstad Styreleder, marked og kommunikasjon  Marianne
Sigurd Parmann Styremedlem Sigurd
Cato Zahl Pedersen Styremedlem, turlederansvarlig Cato
Ragnar Storhaug Styremedlem,  dugnader og merking Ragnar
Liselotte Krøger Styremedlem, aktivitetsansvarlig Liselotte