Om Nesodden Turlag

Formålet for de Nesodden Turlag er den samme som for DNT Oslo og Omegn. Foreningens visjon er "Naturopplevelser for livet" og en sentral målsetning er å få flest mulig folk ut på tur. Turlagets formål er å skape miljøer for enkelt friluftsliv der barn, ungdom og voksne trives.   

Nesodden Turlag ble startet i februar 2016. Laget har ca. 1200 medlemmer (medlemmer i DNT-Oslo med bostedsadresse på Nesodden) Hovedoppgavene for turlaget er å tilrettelegge for turaktiviter i Nesoddmarka ved å rydde og merke stier. I den forbindelse vil det bli inngått en avtale med grunneierlaget i kommunen slik at turlagets arbeid kan gjennomføres i forståelse med de aktuelle grunneiere. Turlaget har som sitt andre hovedarbeidsområde å arrangere fellesturer. I løpet av 2016 har laget arrangert 3 fellesturer og dette tilbudet vil bli utvidet kraftig i året som kommer.  

Alle medlemmer i DNT Oslo og Omegn er automatisk medlem i turlaget, dersom de bor i Nesodden kommune og ikke reserverer seg mot lokalt medlemskap. Andre bosatt utenfor Nesodden kommune kan bli medlem i Turlaget om de ønsker og gir beskjed.

Lurer du på noe, eller vil engasjere deg i turlaget ? Ikke nøl med å kontakte oss!

Her finner du Nesodden Turlags vedtekter.

Styret

Navn Rolle E-post
Marianne Kolstad Styreleder, marked og kommunikasjon  Marianne
Ragnar Storhaug Styremedlem,  dugnader og merking Ragnar
Liselotte Krøger Styremedlem, aktivitetsansvarlig Liselotte
Håkon Breivik Myhr Styremedlem Håkon
Konrad Talaga Styremedlem Konrad
Trond Ståle Turtumøygard Styremedlem Trond Ståle