Offisiell åpning av den nye Tjernsbråtanrunden

Arrangement

Dato
25. september kl. 10:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Oppstart, Offisiellåpning, Fellestur
Arrangør
Nesodden Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Endelig er det klart for offisiell åpning av den nye rundturen på Fagerstrand, Tjernsbråtanrunden!

Vi er takknemlig for god hjelp fra mange frivillige, og Nesodden kommune har bidratt med flere ting i forbindelse med gjennomføring av prosjektet. Derfor er vi veldig glade for at ordfører Truls Wickholm kommer, og det gjør også to virksomhetsledere fra kommunen, Martin Lundqvist (Park, Idrett og Friluftsliv) og Steinar Dahlen (Kultur og Frivillighet).

Og vi håper at du kommer!

Det blir et enkelt program med orientering om DNT Nesodden Turlag v/ styreleder Marianne Kolstad, og orientering om dette spennende rundturprosjektet på Fagerstrand ved ansvarlig for stiarbeidet i Turlaget, Ragnar Storhaug.
Deretter vil ordføreren offisielt åpne Tjernsbråtanrunden, før vi avslutter med å gå runden som fellestur. Hele runden er 6,8 km, men det er også mulig å gå en kortere variant på ca. 4 km. 

Turen går via Damenga og Ravnsborg til Tjernsbråtan, der tar vi en rast, så ta med mat, drikke, sitteunderlag og litt ekstra varme klær i sekken. Vi fortsetter videre rundt tjernet og tilbake til Myklerudbanen.

Oppmøte: Vi møtes på Myklerud idrettsplass kl. 10:00. Det går buss fra Nesoddtangen 8:58, den tar du til holdeplassen Torneveien.
Lengde: 6,8 km
Vanskelighetsgrad: Lett

Påmelding: Du kan melde deg på ved å bruke den røde påmeldingsknappen til høyre på denne siden. Du er påmeldt når du får en bekreftelse tilbake.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Offisiell åpning av den nye Tjernsbråtanrunden

Endelig er det klart for offisiell åpning av den nye rundturen på Fagerstrand, Tjernsbråtanrunden! Vi er takknemlig for god hjelp fra mange frivillige, og Nesodden kommune har bidratt med flere ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marianne Kolstad
  • Ragnar Storhaug