Kulturisten Festival

Dette arrangementet er over!

JuniorFriluftKunstKontaktKjøp billetter

Kulturisten
friluft 19.09


For første gang arrangeres Kulturisten Friluft. Festivalen går av stabelen den 19. september og er en vandrefestival fra Skoklefaldsletta til Varden Leir. Festivalen vil ha fokus på bærekraft, kultur, friluftsliv og miljø.  

Kulturisten friluft illustrasjon

På reisen vil du få flotte kulturelle opplevelser og performance. Turen ender på Varden Leir med to konserter. Traseen er 3 km lang og du bør beregne 1,5 time på vandringen. Husk å ta med godt fottøy! Du trenger ikke være i toppform for å klare denne turen. Løypa er godt skiltet hele veien! Det vil bli mulighet for å kjøpe mat og drikke ved start, underveis på reisen og ved konsertområdet på Varden Leir. Startområdet på Skoklefald vil være et utstillingsområde med fokus på grønn transport, sykkelstrategi og friluftsliv.

Selve Vandrefestivalen er gratis, og krever ingen påmelding. Ønsker du å få med deg konsertene på Varden Leir koster billetten 100 kr, og kan kjøpes på Ticketco. Ønsker du å delta på historisk vandretur må du av smittevernhensyn melde deg på via Ticketco.

Vel møtt til Kulturisten Friluft 2020!

https://kulturisten.no/kulturisten-kyst/vandrefestival

 

Tilbake til oversiktartikkelbilde kulturisten kyst

Programinfo:

Alder:

Alle

Sted:

Skoklefallsletta til Varden Leir

Dato/tid:

19.9.20 12:00

Kjøp billetter her!

Vandrefestival

Ut i naturen! Vandreløype fra Skoklefallsletta til Varden Leir

Ut i Naturen!

Vandreløype fra Skoklefallsletta til Varden Leir

Kulturisten Friluft presenterer en reise for deltakerne gjennom stiene på nordre Nesodden med unike kulturopplevelser underveis, rebusløp og mulighet for en liten pust i bakken. Dette blir en magisk turopplevelse for store og små.

Oversikt vandreløype

Traseen vil skal følge er åpen fra 12.00 til 15:00 og er på tre kilometer. Den egner seg for de fleste, men det er dessverre noen partier som er uegnet for barnevogn og rullestol.

Denne vandreløypen er gratis for alle, og du trenger ikke melde deg på!

Kulturisten Festival

JuniorFriluftKunstKontaktKjøp billetter Kulturisten friluft 19.09 For første gang arrangeres Kulturisten Friluft. Festivalen går av stabelen den 19. september og er en vandrefestival fra Skoklefaldsletta til Varden Leir. Festivalen vil ha ...

Kontaktinformasjon: