#AskerOnsdag

Dette arrangementet er over!

#AskerOnsdag

For ungdom 13-19 år

Cindy, Sverre og Olav er klare for både bøll og latter og gode naturopplevelser høyt og lavt i Asker. Dette blir siste #AskerOnsdag før vi tar sommerferie! Kanskje dere våger dere uti en pytt på vegen, så ta med badetøy i en liten ryggsekk. Husk drikkeflaske og gode sko! 

Frem til sommeren reduserer vi noe på tiden og justerer noe på gjennomføring, slik at vi gjør dette i tråd med regler om smittevern. Våre aktivitetsledere vil ha gjennomgått opplæring om dette. Det er svært viktig at deltakerne er inneforstått med at de ikke deltar derom de er syke eller har forkjølelsessymptomer. Det er ogå viktig at vi holder 1 meters avstand. Dersom dette ikke overholdes, kan vi dessverre ikke gjennomføre. MEN vi har stor tro på at dette lar seg gjennomføre og at vi fortsatt skal ha det gøy på tur på tross av restriksjoner!

For evt smittesporing må vi nå vite hvem som kommer og ber om at deltakerne melder seg på aktiviteten. (Meld deg på!-knappen) Dersom det er problemer knyttet til dette, ta kontakt med Cecilie Bergskås, tlf 99229500, så hjelper vi med registreringen.

 

Oppmøte: kl. 18.00 på Friluftshuset på Borgen, Borgenveien 100

Pris: Gratis

Husk: Klær etter vær!

Sees!

 

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser. 

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Akershus Fylkeskommune og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag

#AskerOnsdag For ungdom 13-19 år Cindy, Sverre og Olav er klare for både bøll og latter og gode naturopplevelser høyt og lavt i Asker. Dette blir siste #AskerOnsdag før vi tar sommerferie! ...

Kontaktinformasjon: